torsdag 26 april 2007

Smittar jag?

Ted föddes i oktober. Och snart är han äldst. Typ.

Den senaste månaden har det ploppat ut tre bebisar i vårt hus. Pilar & Joan Jo födde en son förra veckan och Ana & Joaquim fick en dotter dagarna innan. Holländska paret Isabelle & Stijns bebis Sam är någon vecka gammal. Och några grannar jag inte känner rullar också omkring med barnvagnar.

Och snart får ännu fler vänner små söta bebisfötter att pussa på.

Stephanie & Tommie och Petra & Rikard får snart sina andra barn. Patricia & Jockes söner Noel och Elliot längtar (?) till lillasyster ska komma i augusti. I samma månad väntas en son hos Sara & Felix i Verbier och Line & Oscar beräknas få sitt första barn också i augusti.

Redan i slutet av juli blir det förmodligen livat hemma hos blivande tvillingföräldrarna Madeleine & Pedro i Barcelona. Och jag undrar egentligen när Sara & Nicolas son Sander ska bli storebror?

Och så har vi ju min goda väninna Miss X här i Barcelona som har en pytteliten notering på sin annars så deffade mage om att någonting är på gång.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja, Maria! Sander ska bli storebror till en flicka i slutet av september. Bara några få dagar efter Saras premiär, enligt planen.... Finns det något i livet man inte försöker planera!?!
K/Nic