fredag 27 juli 2007

Funderar på en sak.

Hade avslutning på ESADE igår. Och tog en bild på mina klasskamrater. Danskan, tysken och greken. Någon som minns den berömda greken? Ska jag lägga upp bilden?

Uppdaterat: Jag är inte svårflörtad.
En dansk arm, tyska Dieter till vänster och grektyska Antonio i mitten och spanska fröken Sonia till höger.

6 kommentarer:

San sa...

Jaaa!

Anonym sa...

Hoppas att Greken blivit snällare...

San sa...

Nu när bilden ligger där kan jag direkt se att alla dina anekdoter är sanna. Han har det i sig. Sorgligt att kursen är till ända. Inga fler grek-historier. Kan du inte köra en kaffe-date någon gång i veckan med mannen? (kalla det anger management eller "hur jag tar ut min ilska på någon som förtjänar det")

la linda sa...

jag förstår varför han har betett sig som han gjort, han känner sig självklart underlägsen dig (en svensk, snygg rubia med skinn på näsan och en bra blogg) varför han gör allt för att få dig att inta underläge. så han kan känna sig lite bättre... nej grektyska tråkgubbar kan vi vara utan!!

Elin sa...

Hej Maria! Jag heter Elin och bor också i Barcelona. Jag fick för ett tag sedan reda på att jag väntar barn och blev tipsad av en av dina trogna bloggläsare att jag skulle kunna fråga dig lite av de frågorna jag behöver svar på ang föräldraledighet, hur det är att föda barn på ett spanskt sjukhus osv. Jag var förbi svenska konsulatet igår och de kunde inte hjälpa mig så mycket. Det skulle betyda jättemycket om du hade tid!

Mvh, Elin

Maria Agrell, Barcelona sa...

Elin, visst har jag tid. Jag kikar in på din blogg och skriver mitt svar där.