torsdag 26 juli 2007

Våning i Barcelona uthyres.

Trött på regnet och kanske vill ni avsluta sommaren med sol, bad och cityliv i Barcelona?

Vi kommer att hyra ut vårt hem under de två sista veckorna i augusti - om vi hittar ett par eller en familj som känns pålitliga.

Tipsa gärna om du känner någon som vill bo 200 meter från Medelhavets strand, bada i poolen på innegården och se barnen plaska i barnpoolen intill samt se ut över Medelhavet från terrassen från 16:e våningen.

Tidsperiod: Söndagen den 19 augusti t.o.m. söndagen den 2 september.
Pris: 1100 Euro/vecka eller 2000 Euro för hela perioden. Endast veckouthyrning.

Det finns kök med havsutsikt, sovrum, barnrum med sovplats, två badrum, lekrum där man kan ställa in en extrasäng, tvättrum, stort luftigt vardagsrum med gigantiska fönster och utsikt över Medelhavet, bergen och staden. Terrassen har en matplats och från den andra balkongen ser man den berömda kyrkan Sagrada Familia, moderna tornet Torre Agbar och upp mot Tibidabo.

Etagevåningen intill oss på samma våningsplan är lite större, men så kostar den också betydligt mer att hyra. Innegården är den samma och byggstandarden likadan. Här kan ni läsa om grannarnas uthyrningslägenhet för att få en känsla av det område där vi bor.

Kontaktinfo: semester(at)agrell.com

5 kommentarer:

San sa...

Hej,

Jag ser med spänning fram emot fortsättningen på din pågående maktkamp med spanskkursgreken.
Vin Diesel säger allt, du har så rätt.
Go grrl!

Sandra

Anonym sa...

Jag tänker inte betala. Jag tänker komma och bo gratis hos er i höst. Så det så.
/Nic

Maria Agrell, Barcelona sa...

Välkommen Nicolas. Lekrummet står redo för dig.

Anonym sa...

Verkar lite dyrt tycker jag. Skulle nog hellre spendera de pengarna o bo pa hotell, där städning o frukost ingår. Känns lite lyxigare än att bo i en annan familjs hem.

Maria Agrell, Barcelona sa...

Hotell är också bra.

Men sedan vi fick barn hyr vi nästan alltid lägenhet när vi reser, så att man kan laga sin egen mat och barnen har plats att leka omkring.

Städerska ingår.