lördag 29 december 2007

Andorra nästa.

Stort TACK för att ni besökt min blogg emellanåt under detta år och hoppas att ni alla får ett underbart spännande friskt och lyckligt 2008.

Vinterjackan är inte upphittad. Inte heller den ena öronlappen till min snowboardhjälm. Och jag är förkyld. Fast strax packar vi bilen och drar norrut mot snön och nyårsskål i främmande land.

HAPPY NEW YEAR!

9 kommentarer:

Anonym sa...

Gott Nytt År till dig också Maria! Du har varit en stor inspirationskälla för mig under det gångna året trots att vi inter känner varandra och visat mig att det går att få ihop det svåra pusslet med familj, karriär och egna drömmar. Fortsätt blogga! Kram!

Anna Malaga sa...

Gott Nytt Âr frân Malaga!

Annas resa sa...

Gott nytt år från oss i Piteå!
Vi ses i BCN under 2008!!!

Anette sa...

Gott nytt år, hoppas 2008 blir bra för dig och din familj!!

Fröken L sa...

Tack för att du har delat med dig av ditt liv. Det har alltid varit lika kul att titta in här hos dig. Gott nytt år till dig och din familj! Hoppas att ni får det härligt i Andorra. Jag håller med om att du är en stor inspirationskälla!
Kram Dila

Anonym sa...

GOTT NYTT ÅR!
önskar vi er alla fyra från oss i Skälby och Vasasta´n!!!

la linda sa...

detsamma till dig!!

Maria Agrell, Barcelona sa...

TACK.

Själv känner jag mig bara så trött så här på årets sista dag. Kanske är det för att jag är förkyld. Eller pga ett år med avbruten sömn nästan varje natt. Eller också är jag bara slut som själ.

Känner mig verkligen inte som en inspirationskälla överhuvudtaget, men jag är glad om jag lyckats roa eller peppa någon i alla fall.

Jag vill mest bara sova. Fast först nyårslöften, champagne och raketer.

Gott NYTT. Snart är det 2008. Då vill jag bli pigg och positiv!!!!!

Anonym sa...

Gott nytt! (2 dagar sent ;))