tisdag 11 december 2007

Det börjar bli jul hemma hos oss.


Till helgen har vi bjudit hem några vänner på julmiddag och då vill man ju försöka skapa lite julstämning.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Marion! Ni håller flaggan i topp och är världens bästa fest-/middagfixarpar som vanligt! Ska bli kul att komma till Barca igen och vi ska då promenera på stranden med våra barn. Det är ju en viss ålders skillnad nu mellan Ted och Greta men jag vill vara lattemorsa med dig ï vår!
Allt bra här. Charlie och hans syster åkte till Barca imorse. Känns lite skönt på ngt vis, nu är det bara Greta och jag och när mormor passar henne så bra, har jag lite tid, bara för mig. Har börjat vänja mig vid sömnbrist men Greta har börjat skrika en del på kvällarna, vi ber till Gud att det inte är kolik. Fattar inte hur folk orkar skaffa fler barn men antar att det är som med förlossningen, man glömmer den tuffa tiden..

Kram på dig bästa Marion

Maria Agrell, Barcelona sa...

Tack Kristin. Jag ringer dig. Nu. Puss.

mormor sa...

Hej Maria
Tack för din mysiga blogg.
Tack vare en väninna från 60-70-80 talet i Stockholm fick jag veta om denna din blogg. Jag tycker det är så roligt att få se bilder och höra lite om hur det är i Barcelona. Min dotter Maria bodde där med sin man o 3 flickor nu 17-15-14 år i Sant Just desvern i 3 år. De kom tillbaka till Sverige för 2 år sedan. Jag och min man var hos dem ofta vi hade nästan klippkort dit på Sterling. Vi saknar nu att inte få åka dit. Men vi talade om det senast i går kanske vi måste ta en resa dit snart. Barnbarnen längtar dit deras tid där var både lärorik och intressant de gick i Engelsk skola där och det har de även fortsatt med här hemma. Roligt att se ditt hem och barnen hur de har det också.
Kram Mormor 70+

Maria Agrell, Barcelona sa...

Hej "mormor",

Välkommen till min blogg och tack för dina ord.

Vilken engelsk skola fortsatte dina barn i hemma i Sverige? Kanske kan det vara något för våra barn också när/om den dagen kommer att vi flyttar hem igen.