lördag 16 februari 2008

Jag är en blivande kund.

Jag får känslan av att det är lite småfult att ha barnflicka och städhjälp i Sverige. Typ att en god mor reder sig själv. Är det så?

Hittade i alla fall en bra tjänst på nätet idag. I Sverige. Nanny.nu. Känns hoppfullt inför framtiden.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det kanske är lite så i Sverige men det börjar nog försvinna. Jag ska faktiskt snart anmäla mig på nanny.nu då jag söker extraarbete och har erfarenhet som barnflicka...kanske jag får passa dina pojkar i framtiden! :) Du har för övrigt en jättebra blogg. Jag hoppas kunna flytta till Barcelona eller annan spansk stad om ett par år så det är inspirerande att läsa din blogg. Trevlig helg!

Anonym sa...

Det som är fult är att en del vill ha sina barnflickor subventionerade av staten, dvs. skattebetalare som själva inte har råd att skaffa sig hjälp hemma.

Anonym sa...

Det tror jag inte stämmer...alla jag känner har t ex städhjälp och det hymlas det inte om. Självklart beror det på var man bor. Det kunde vara lite jobbigt för en själv ibland men det var ibörjan, har nu både barnflicka och städhjälp. Tyckte att det var värre när jag bodde utomlands då jag inte jobbade, men varför ha dåligt samvete? Det är så många krav på oss kvinnor, så fram för all hjälp man kan få utan dåligt samvete!!

Anonym sa...

Hej Maria,

Vad kul att du tyckte om vår tjänst. Ser fram emot att höra ifrån dig när du kommer hem till Sverige.

Jeanette VD Nannynu!