onsdag 9 april 2008

Idag kom min bok från tryckeriet.


Mamma, pappa, vänner köp boken "Totalt ointegrerad" här om du också vill ha den. Den kan levereras över hela världen. Jag har tyvärr inget eget lager. Om ett par veckor kan du förhoppningsvis också beställa den i en vanlig svensk bokhandel.

ISBN: 978-91-633-2418-5.

7 kommentarer:

Fröken L sa...

Grattis till boken. Måste kännas underbart att få känna den i handen. Ska nog köpa den.
Kram Dila

Anonym sa...

Jaaa, köp den. Speciellt du som tänker flytta utomlands. Bra och personlig information om hur vardagslivet för en utlandssvensk ser ut. Och så alla vi som känner familjen förstås, rolig läsning.
Bibchen

Anonym sa...

Gode gud...
Världen blir bara bättre och bättre!

Anonym sa...

Maria, tänk på att avundsjuka är också en form av beröm...apropå det anonym skrev...

Små människor blir provocerade av din drivkraft. Du verkar lite för duktig ibland, men låt ingen trycka ner dig. Sverige behöver istället fler som dig.

Jag går in och köper boken nu.

Maria Agrell, Barcelona sa...

Tack :)

Anonym sa...

Wow! Va fin den blev! Jag måste nog ta och köpa ett ex, jag som eg är emot bloggar å att dessutom köpa nåt jag kan läsa gratis hehe. Men allt för konsten. Författare har det inte lätt;-)

Anonym sa...

Och anders, tänk på att svaga människor suger i sig allt de tror är rätt...

En sak har du dock rätt i: Kritik är bättre än likgiltighet!

Maria, även om jag är chockad (okej inte riktigt men...) så tycker jag det är grymt att du lyckas prodecera och, hoppas jag innerligt, sälja en blogg-bok. Jag kommer iinte köpa den men är innerligt impad om du lyckas sälja några ex. Kör hårt!