onsdag 4 juni 2008

Hallå, någon där?

Jag ser på statistikmätaren att antal besökare på min sajt håller sig stadigt kring drygt 6000 unika besökare i månaden. Men antalet kommentarer sjunker och jag känner mig lite ensam.

8 kommentarer:

la linda sa...

folk kanske inte har lika mycket tid, jobb att beta av inför kommande semestrar, de är ute mer... kanske.? :) ha en bra dag!

la linda sa...

personligen är jag nöjd med mellan 40 och 50 unika om dagen :) men visst undrar man alltid vilka det är, och saknar kommentarer.

www.malinrocaahlgren.com sa...

jag har hälften av besökare(ca3000 i mån.) men får heller inte kommentarer. bara la linda.

här nu fick du en kommentar :)

jag har legat lågt på sistone med att kommentera bloggar, har faktiskt helt generellt prioriterat min tid till annat. måste skärpa mig.

Maria Agrell, Barcelona sa...

Å tack vad skönt att få lite respons. Stor kram :)

Unknown sa...

det är roligast att skriva när du provocerar så du har nog varit för snäll på sistone ;), är nog min förklaring till mitt bortfall...

Maria Agrell, Barcelona sa...

Alexander:

Jag är alltid snäll. Bara missförstådd ibland ;)

Anonym sa...

Hej!

Brukar läsa din blogg lite då och då för jag tycker du skriver så roligt. Förstår din humor men kan och sätta mig in i hur de som stör sig på dig tänker. En annan anledning till att jag läser din blogg är att du är väldigt lik min kusin (som alltid varit min idol ;) ) till sättet. Lite skrämmande, men jag är nästan 100% säker på att hennes bästa kompis är med på ett av dina foton.

Jag pluggar för tillfället i Frankrike.

Ska stödköpa din blok! :D

Ha det bra nere i Barcelona!

Anonym sa...

Hej Gumman! Bara lilla mamma som är inne och läser men någon speciell kommentar angående ditt bloggande får du inte av mig. Puss, Puss!