onsdag 28 januari 2009

Veckans date.

Ikväll har jag en dejt med min man. Vi ska äta mat på Cinc Sentits strax före nio. 

P.S. Det här med blogg är ju helt sjukt. Som om någon bryr sig om var och när jag ska äta middag ikväll. Men jag tänkte att om maten är god så kan ju någon annan få ett bra restaurangtips...eller något. Eller också tänkte jag inte alls. 

3 kommentarer:

Evergirl sa...

Jag bryr mig! ;-) Sitter i ett regnigt Norge och ditt tips fick mig att minnas trevliga kvällar på Tapasrestauranger i Barcelona.

Mer sådant! Tänkte häromdagen på att du skriver ganska lite om själva staden Barcelona, vilket är lite tråkigt. Vi vill förstås höra om vad du gör, men gärna även veta var du gör det.

Maria Agrell, Barcelona sa...

Hej Evergirl. Tack.

Jo, det är nog sant. Jag skriver inte särskilt mycket om Barcelona. Jag gör helt andra saker här än om man åker hit som turist. Precis som att jag aldrig besökte Vasamuseét när jag bodde i Stockholm.

Jag har varken varit på Picassomuseét eller inne i Sagrada Familia som varenda turist hinner med på en långhelg.

Min vardag är lämning på dagis i kvarteret, kvällarna hemma i lägenheten, besök hos revisorn inne i stan och resten av tiden på kontoret i Borne.

Visserligen cyklar jag längs Medelhavet på väg till jobbet, det skulle väl möjligtvis vara skillnaden mot vilken annan stad som helst i världen.

Sara sa...

Något jag verkligen uppskattar med bloggvärlden är alla tips: bok-, film-, utflykt-, restaurangtips osv.

Nu ligger kanske detta tips lite över min budget haha men man vet aldrig jag har kanske något att fira snart ;-)