torsdag 19 februari 2009

Jag vill inte verka som en gammal bitterfitta, men någon jäkla gräns måste det väl ända finnas bland äckliga mobilbolagsgubbar.


Spana in gubben som verkligen inte tittar på demon utan bara på bruden.

P.S. Svenska män särskiljer sig. Verkligen. Inga lättklädda brudar i de svenska montrarna. Svenskarna har tack och lov en modernare kvinnosyn.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Bra att du reagerar, det tycks behövas.
Bibi

Anonym sa...

det är inte bara männen. kvinnor älskar att visa upp sig. sen att vissa i svergie förtränger det är en annan sak.

Tove sa...

Men allvarligt Maria, tror du att män är annorlunda i andra branscher? Och tror du att svenska män verkligen skiljer sig från övriga män? Å andra sidan så kanske man inte skall ge männen hela skulden för lättklädda damer eller ?!?
Trevlig helg!

Anonym sa...

Både män och kvinnor har nog svårt titta bort när de ser halvnakna av det motsatta könet. Så det är nog inte bara ett äckelgubbsproblem.

Det vore intressant att veta om den Svenska montern var lika välbesökt som de som hade lättklädda brudar hos sig.

Som kund skulle jag nog ta den svenska montern som seriösare den de övriga. Men så är jag också uppväxt i Sverige där det inte ses som rumsrent som i den övriga världen.

Jag bor i Tjeckien och här är också lättklädda brudar som marknadsföringstrick vanligt.

Bra eller dåligt men effekt har det tydligen.

Anonym sa...

Men skojar du eller? Itutad inbillad korrekthet. Vad är problemet? Att de inte blir "respekterade" för sina "inre" kvaliteter? Jag kan lova dig att du också tittar om du ser en snygg tjej med stora bröst och djup urringning på gatan. Killar gör det definitivt.
Och vad är problemet? Alla tycker väl om att titta på snygga grejer, eller?

Heja Sverige förresten. Alla går i jeans och dunjacka välkomnar invadrare och diskriminerar inte. Dessutom med stark maternalism...

Nic's NEWs sa...

intressant.....

Anonym sa...

Det verkar inte helt otroligt att även du påverkas av de lättklädda damerna, jag ser ju inga foton från de svenska montrarna i din blogg ej heller från andra montrar där det saknas lättklädda damer. Och vad det anbelangar svenska män så är min erfarenhet att de inte så sparsmakade när de kommer bort ifrån sina svenska sammanhang.

Shadow sa...

Då ska du se mässorna i Manictown - lättklätt på gränsen till osmakligt och inget som helst samband med produkterna. Hälften av de besökande har systemkameror med enorma teleobjektiv.