fredag 24 juli 2009

Man är liksom utanför loopen.

Hittade en ny svensk sångerska på Spotify: Veronica Maggio. I like. Påminner om Lisa Ekdahl. Jag ser varken Idol eller några löpsedlar och har inte koll på nya svenska stjärnskott.  Är detta någon alla vet vem det är? 

8 kommentarer:

Simon sa...

Jodå, hon är väl rätt känd.

17 År, Måndagsbarn, Stopp och Inget Kan Ändra På Det är bra låtar. Hennes första platta är inte så mycket att hänga i julgranen, men den andra är väldigt bra!

Anonym sa...

Japp, superfavvo hemma hos oss!! Jag o R lyssnar jättemycket på henne. Såg henne i Åre också.Kram Cecilia

Rickard sa...

Hmm.. ja, jag är lika utanför jag det är inte lätt att hänga med när man befinner sig en längre tid utanför Sverigesgränser.

Ingrid sa...

Tja alla och alla. reklam för hennes skivor stup i kvarten från CDON, Åhléns etc på TV. Det räcker för att jag hittils inte har lyssnat på henne alls, man får lite antikänsla eftersom jag inte gillat något som det görs reklam för..

Ingrid sa...

Tack så mycket, jag stavar alltid fel till det. Kort vokal = dubbla konsonanter har blivit hårt indrillat...

Det blir ju stiligt också när jag dessutom klagar på alla andra bloggar XD

Magdalena sa...

Jups, vi känner till henne här i Finland också :) Hon var hit i veckan och uppträdde i en stad nära mig. En trött småbarnsmamma orkade inte åka och se henne en kväll mitt i jobbveckan men förhoppningsvis nån annan gång.

Annika sa...

Japp, hon är känd för dom flest i Sverige, och även i Danmark där jag bor. Lyssna även in dig på Elin Sigvardsson om du inte gjort det, tycker jag!

Maria Agrell, Barcelona sa...

TACK för er feedback. Nu är jag uppdaterad. Kram.