söndag 16 augusti 2009

En timme före antiklimax.


Fiskgryta på Strömma för att ladda magen inför båtsemester i Stockholm skärgård. Vi åkte ut varje sommar tidigare oavsett regn eller solsken, men nu var det ett par år sedan och vi längtar, längtar. Bilen full av konserver, täcken, gasolkök, bikini, regnställ och en massa god mat på väg ut till Djurö för att hoppa i båten. Men...på havet blåser det upp och radion varnar för att åka ut på sjön. Stormvarning. Vi bangar och ägnar resten av dagen i bilkö och försöka trösta varandra.

3 kommentarer:

Emma på RES sa...

Hej! Hittar ingen mailadress till dig. Skulle du vara intresserad av att blogga för res.se? Gå in och titta på våra bloggar: www.res.se/blogg. Vi söker En Barcelonabloggare. Kontakta mig på emma@res.se

Anonym sa...

Kommer du ihåg Maria, när vi åkte i vår båt och bjöd med den där arabiske shejken till Strömma? Vem är pundaren i mössa längst ner till höger i bilden?
Puss!
/Nic

Maria Agrell, Barcelona sa...

Emma: jag mailar.
Nicolas: ja, shejken har jag inte glömt och hur vår fina stora båt var i samma storlek som hans jolle. ha ha. pundare? nej nej, det är stockholmslooken numera, du skånepåg har tappat kollen. puss.