torsdag 17 september 2009

Anna Anka är roligast idag.

Har inte sett TV3:s nya serie "Svenska Hollywood-fruar" som alla svenskar i samtliga onlineforum pratar om. Men jag fascineras av debatten. Läser några av Anna Ankas fantastiska citat i artikeln "Jag vill bli en förebild för svenska kvinnor i "Newsmill och slås av hennes härliga sunda politiskt korrekta värderingar:

Sedan har vi papporna. Svenska pappor är tragiska med sina blöjbyten och sin jämställdhet. En riktig amerikansk man får panik om han är ensam med barnet i mer än 20 minuter. Amerikanska pappor lagar inte mat och stryker inte, de jobbar och försörjer sina familjer.

Amerikanska män uppskattar däremot sin fru, de är väldigt romantiska. De skriver lappar, ringer och lämnar kärleksmeddelanden på telefonen. Sådant gör aldrig svenska män.

I gengäld får de kvinnor med stil. Som hemmafru ska du ställa upp på alla sätt, du ska alltid var snygg och välklädd. Sexuellt är det kvinnans skyldighet att se till att mannen är tillfredsställd, gör hon inte det får hon skylla sig själv om han är otrogen.

Sånt förstår amerikanska kvinnor. Här håller inte mammorna på och tjatar på sina döttrar om utbildning och om att gå till college, utan om att hitta en idrottskille eller en kändis! Är det inte underbart?

Och så förfasar sig svenska folket nu över att jag är gift med en betydligt äldre man. Så fort en kvinna gifter sig med en äldre man heter det att hon är en prostituerad. Men ingen säger något om Demi Moore och Madonnas unga killar. Kan någon förklara vad det är för skillnad mellan mig och Ashton Kutcher? Om du går in i en hundaffär, köper du då en gammal hund eller en söt valp?

TV-klipp.

5 kommentarer:

Basilika sa...

Jag har inte heller sett tv-programmet, bara läst inlägget på Newsmill och jag skrattade gott! Alltså, är inte det här djup ironi? Och om det inte är det, hur kan då någon ta denna människa på allvar? Sådan enfald är liksom inte värd att ödsla energi på... Move on people, nothing to see here. :)

Anonym sa...

Är det inte hon som också pucklar på sin make!
Not on Mrs:(

Bella sa...

Jag satt med öppen mun och undrade hur någon kunde ställa upp på att bli dumförklarad inför hela svenska folket...och tycka detta var okej...

Anna Anka gör Pr-kupp och vill bli känd, det lyckas hon med genom att säga precis de saker man inte "får" säga...

Jag kommer titta nästa vecka bara för att få reda på om de verkligen är sådana eller om de bara låtsas, det kanske är som amerikanska reality serier, med manus?!?

Anonym sa...

Köpte Paul Anka henne i en djuraffär...eller. Dummare gläfs har jag inte hört.

Magnus sa...

"Amerikanska män uppskattar däremot sin fru, de är väldigt romantiska. De skriver lappar, ringer och lämnar kärleksmeddelanden på telefonen. Sådant gör aldrig svenska män.
" - hon kanske borde ta en titt på hur svenskar under 35, eller t o m amerikaner, använder *mobilen*. Men varken Paul eler Anna är några som använder mobiltelefonen för speciellt mycket annat än vanliga samtal då och då, skulle jag tro. Deras tjänarstab sköter ju det mesta annars.

Roligt mugshot av Anna efter att hon varit i slagmål med maken: http://tinyurl.com/kw3lm9 - en schysst blåtira kan anas!