onsdag 20 januari 2010

Morgongåvan.


Fick ett brev med en bok i brevlådan. Blev jätteglad. En bekant som ätit middag hos oss i Barcelona för 3 år sedan har också givit ut sin bok på Vulkan - och hennes bok ligger nu i toppen på Vulkans försäljningslista!

Om boken: MORGONGÅVAN ÄR EN SPÄNNINGSROMAN som handlar om livsval och det vilsna sökandet efter kärlek. Flera personers öden flätas oundvikligen samman under några avgörande dygn i Stockholms innerstad. En livshemlighet har fått förödande konsekvenser och det visar sig att inget är som man tror.

Om författaren: Susanne Boll är legitimerad psykolog och journalist. Hon är född och uppvuxen i Motala men bor numera i Stockholm med sambo och två barn. Med Morgongåvan debuterar hon som författare.

3 kommentarer:

Bella sa...

Fick ett mail att de söker en svensk familj (två vuxna+två barn) för en spansk turistkampanj. 10 dagars resa i Spanien med fotografering + betalning...
Tänkte på dig;) Om du vill ha mailet skickat, hör av dig!

Unknown sa...

Tack. Jo, de har kontaktat oss och vi har mailats idag men vi kan inte den veckan de vill filma. Annars var det ju fett med pengar... och man fick se hela Spanien på köpet. Riktigt bra.

Anonym sa...

Kan det vara nåt för min syrra, man + 2 barn?
Kul med Susanne Boll! Kram Cecilia