söndag 21 februari 2010

Skidåkning och gastronomi.

Lyssnar på Meny i SR P1 från den 18 februari. Meny åker också till de franska pyréneerna på "ski gastronomi" - pister och krogar i skön och smakfull blandning. Mat och berg. Tänker att vi har ju sjukt mycket kvar att uppleva här nere. De pratar om att Pyrenéerna är som Alperna var innan alla turister kom. Genuint, god mat, orörda pister och inga liftköer. Jag har tidigare mest tänkt att det är ett nära och enkelt alternativ.

2 kommentarer:

Eva sa...

Hej,
jag som åker till just Pyrénéerna och skidar nästa vecka vill bara kommentera att precis så är det.. mysiga genuina bergsbyar med otroligt god mat och otroligt trevlig stämning med glad och hjälpsam personal... skidsystemen är förstås mindre än i Alperna, men herregud, hur långt hinner en småbarnsmamma i alla fall... jag saknar inte alls Alperna idag, får se när barnen har blivit tonåringar!
Kolla här om du vill se vart jag ska... http://www.hotelbalneoaladin.com/ efter tips från grannar och andra... inomhuspool och lekrum till barnen... mitt i byn och 100 m till liften... är solen där blir det perfekt!

Maria Agrell, Barcelona sa...

Hotellet ser supernice ut :-)