tisdag 23 mars 2010

Kontakt.

Jag bara babblar på här. Nu undrar jag lite vilken typ av blogginlägg som Du gillar att läsa. Vad skriver jag om när Du gillar bloggen som mest? Eller vad är det som gör att Du fortsätter läsa min blogg?

10 kommentarer:

Anonym sa...

Hemmaliv. Intressant nar du praar om att fa privatliv att ga ihop med jobbliv och socialt liv. Tror att du skullekunna vara en annu intressantare kalla till detta... Du namner bara dessa amnen mkt ytligt sa vi laser mellan raderna. Men: du ar mamma, du ar entreprenor, du ar anstalld (av din man vad jag forstatt), du ar en vaninna och du ar en hustru. Hur kanns det att bi i ett frammande land och ha en partner som reser sa mkt. Du reser mkt ocksa. Hur far ni ihop detta med foraldraskapet och erat forhallande. Sadana saker tycker jag ar intressanta och jag kommer till din blogg med forhoppningen att fa lasa om det. Du beror dessa amnen nastan aldrig och jag antar att det ar ett medvetet beslut. Det enda du pratat om mer ar ju jobb vs mamma grejen.... Men allt det andra! Kommer till din blogg for att jag hoppas lasa om dessa saker som jag sjalv diskuterat med kvinnor runt om i varlden i samma situation (ar sjalv i ngn slags parallell situation). Jag hoppas att du ngn gang pratar om detta! :)

Don Angelo sa...

Hej Maria,
Filip Adamo på Sony Music här.
SKulle behöva komma i kontakt med dig angående en fråga. Maila mig gärna på filip.adamo@gmail.com.

hej så länge
filip

Anonym sa...

Jag tycker om att läsa om det mesta du skriver, eftersom jag är din vän ;-) och din blogg är ett bra sätt att få uppdateringar av ditt liv. Nu när du bor så långt borta. Tycker mycket om att läsa lite om killarna, deras öden o äventyr på respektive skola o förskola. Tycker också det är spännande att läsa om dina jobbprojekt. Naturligtvis superkul att se foton och läsa om alla glamourösa sociala event du både arrangerar och deltar i.
Kram från ett snöigt och grått Stockholm//Cecilia

Anonym sa...

Är i Barclona 5 mån med min fam. Trillade in på din blogg när jag sökte på internet för att se hur jag skulle göra med barnen och skolan detta halvåret. ett av dina gamla inlägg fick mig att bestämma mig för att ha dem hemma. Så nu njuter vi av hemmalivet i Barcelona, när min man pluggar hårt. Livet i barcelona är nog det som gör att jag läser din blogg när vi åker hem!

Maria Agrell, Barcelona sa...

Stort TACK för era kommentarer! Jag blir verkligen glad för feedback.

Anonym 1: Jo, det är medvetet. Vill gärna vara personlig, men inte lämna ut familjen. Men jag ska försöka prata lite om livspusslet. Ur mitt perspektiv.

Filip: Jag mailar.

Cecilia: Jag är glad att du bryr dig! Tack :-)

Anonym 2: Hoppas ni trivs här i Barcelona och varmt välkommen till min blogg.

Kram.

Anonym sa...

Älskar att kolla på familjebilderna, eftersom ni bor så "långt" borta!
Kram
farmor

Anonym sa...

jag tycker det är intressantast att läsa om hur det är att bo i Spanien. Vilka skillnader det är från att bo i Sverige, hur vardagen funkar osv. Bilder är alltid kul också.

Eva sa...

Tja, gillar mixen med lite allt möjligt... vet aldrig vad man hittar här!
Eftersom jag själv bor utomlands gillar jag också allt som rör krocken, allt som är annorlunda, speciellt när man har barn.... keep up the good work!

Unknown sa...

Jag bor också i Barcelona sedan många
år. Jag är gift med en amerikan har en liten son på 2 år. Jag gillar din blogg, speciellt när du skriver om kulturkrockarna eller vardagslivet, hur det upplevs av en annan svensk invandrare. Du skriver underhållande och ofta tänkvärt.

Anonym sa...

Maria,

Jag tittar in på din blogg för att du är en skön person.

Som t.ex. fotar orange-hår-färgarde människor på bussen.

Sånt som jag tänker men inte gör.

Och för att du är bra, stolt över det och vågar säga det.

:-)

// Mattias J.