onsdag 24 mars 2010

Nyfiken.

Idag hade jag 440 unika besökaren på min blogg. Fast endast 6 personer av er hade någon som helst åsikt om vad ni vill att jag skriver om. Det gör mig förstås nyfiken på alla er andra. Vad vill ni?

5 kommentarer:

Marie A sa...

Blir underhållen av din skrivarkonst. Inspireras av din kreativa personlighet. Får lite tips om vår gemensamma stad. kram/M

Frida sa...

Jag är ny här och ska flytta till Bcn i höst som jag hoppas, så jag vill höra om allt vardagligt och spännande som händer där helt enkelt :)
Kanske lär man sig nåt man kan ha nytta av sen, annars är det bara skoj i allmänhet att läsa om andras vardag och tankar.

flu.dent sa...

kör ditt eget race, ta inte hänsyn till vad andra vill. det blir så mycket mer intressant . annars blir det bara vaniljsmak av det hele.

Inna sa...

Jag är en "smygläsare" och njuter mest av att läsa bloggar i tysthet. När jag läser din blogg är det med både spänning, glädje, prestationsångest och lite avund (utan att vara missunnsam för den delen), ditt liv är så mycker mer än vad jag har och känner att jag nånsin kommer att få vad gäller rikedom både ekonomiskt men även på händelser. Jag vet att du själv inte beskriver dig som rik, men efter vad jag ser och läser här så verkar det som om ni iaf har det bättre ställt än medelsvensson/gonzales. Vilket bara är att gratulera till! Jag hoppas du fortsätter att blogga så som du gör, det är kul att läsa om ditt liv och att känna igen sig i staden och ibland i livet (eller iaf önska att jag kände igen mig! :)

Maria Agrell, Barcelona sa...

Marie A: Tack tack tack.

Frida: Hoppas du ska trivas i Barcelona i höst. Välkommen.

Flu-dent: Bra sagt, men det är intressant att lyssna ibland också.

Inna: Alla människors liv har intressanta delar och jobbiga episoder. Jag väljer oftast att fokusera på det positiva. "Om alla gick omkring med sina liv i genomskinliga plastpåsar - så skulle ingen vilja byta" H. Wahl 2009.