fredag 15 oktober 2010

Hög.

Den här workshopen. Jag säger bara den här workshopen. Fy f-n vad bra den är. Jag är hög som ett hus. Vilka människor. Vilken Paul. Vilka fotografer.

Idag fick jag en spontanapplåd för gårdagens uppdrag. Jag ser plötsligt linjer och former jag aldrig tänkt på tidigare. Måste hålla denna inspiration i sinnet. Helt fantastiskt.

Nu sitter jag på kontoret i Torre Mapfre. Mitt i natten. Jag började mitt uppdrag tidigare ikväll och nu har vi käkat middag i Borne och jag är tillbaka här för att avsluta läxan och packa ihop mina grejer.

Paul, Rodrigo, Andreas x 2, Johan, Jonas x 2, Kristin, Åsa, Hampus, Linus, Christian, Miquel, ja, alla är så sjukt duktiga, så jag måste jobba ännu hårdare för att vara värdig. Nu testar jag en överkurs-grej. Gör ett bildspel med musik i iMovie. Första gången. En sådan kick.

Till skillnad från stå-up-kursen som framkallade ångest och dåligt självförtroende - för tror jag samtliga i gruppen, så funkar workshop med Paul precis tvärtom. Vi växer allihop. Och förutom dokumentär fotografering så "lär" vi oss patos, självrespekt och empati.

Inga kommentarer: