lördag 22 januari 2011

Rensar i röran.

Diskmaskinsreparatören hittade en glasbit i något rör. Då gällde inte garantin för felet var självförvållat... Jag funderade på om jag skulle våpa mig lite, men man kan ju inte hora för en diskmaskin. Nån måtta får det vara. Testade att bråka istället. Det gick icke. Bara att pröjsa.

Idag har jag rensat barnens garderob. Tvingat dem att prova kläder halva dagen. Fick muta med Wii. Nu så. 4 kassar till motsvarande Myrorna med urväxta kläder och en annan påse till en kompis barn. En sjätte till vinden (som vi inte har) med storebrors kläder som lillen ska få när han blir större. Alla kläder i rätt storlek är nu fint vikta i raka högar. Lätt att lägga i kartong.

Denna nyvunna präktighet gör mig gott. Ont i ryggen och knäna, men man känner sig så sjukt nöjd av att rensa. Nu är det bara resten av hemmet kvar... Mina kläder får sig en omgång imorgon. Ska vara hård. Allt jag inte älskar eller använder åker.

Borde sälja trosor jag tröttnat på via Blocket, för hur källsorterar man tyg? Tydligen en bra second hand marknad. Snuskgubbar gillar sånt. Men nä, det får bli anständighet före miljötänk i just detta fall.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vacuum packade använda trosor är stort i Japan, prova där;-)
G

Maria Agrell, Barcelona sa...

Ska fundera på saken. Vill du bli min pimp i öst?

Anonym sa...

Trospimp ja de låter rätt najs!
G