onsdag 26 januari 2011

Solsidan IRL.

Ni som följer min blogg vet att när jag är hemma i Stockholm brukar jag ofta bo hemma hos mina kompisar på Solsidan. Hemma hos den familj som vi semestrar med nere i Alicante på sommaren. Och nu den familj som ska skilja sig. För den nyfikna - här är deras hus som härmed är till salu. Sorgligt.

Fast frun har redan köpt ett annat hus. Och mannen också. Några kvarter bort. Båda två. Varsitt hus. Likadana hus. På samma gata.

3 kommentarer:

studio karin sa...

Det här var ju sjukt roligt. Hade så många besökare från en sida (din) som jag inte kände igen helt plötsligt :)
Roligt att du hittade inlägget hos mig med dina kompisars hus. Tänkte ev gå på visningen...Vad roligt, men bloggvärlden är liten kanske. Eller Saltis är det i a f ;)
//studio karin

Maria Agrell, Barcelona sa...

Ha ha ha. Ja, jag fick din länk av husets ägare, mina vänner. Som i sin tur fick den av mäklaren... Roligt med blogg. Berätta gärna imorgon hur många besökare som kom och hälsade på från mig... om du kan se det.

studio karin sa...

Godmorgon! Tänk att det slingrar sig fram till mäklaren och tillbaka via er :) Det kom 86 besökare från din sida, det tackar jag för. Hoppas kunna återgälda det någon gång framöver! Lycka till idag ;)