lördag 12 mars 2011

Payback.

Jag har tagit mig en hel del friheter på sistone. Partajat i Stockholm och Barcelona. Nu har maken fått för sig att han vill ha lika roligt. Men han nöjer sig icke med lokala krogar. Han vill ha ännu roligare. Så han har planerat in en skidhelg med grabbgänget i Pyrenéerna i mars och en partyhelg på Ibiza i maj. Med bl.a. nyskilda polare. Ett oskyldigt fyllehångel kan jag möjligtvis bjussa på. Men inget mer! Absolut inget instopp.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lite chockad over ditt inlagg. Jag vet att du har en underbar humor, men jag skulle inte skamta om det dar om jag vore dig...Karma. Skulle du val hamna i den situationen sa tror jag inte att du skulle tycka det var ok. Annars sa alskar jag din blogg tycker du ar underbar, men som sagt var lite chockande...

Maria Agrell, Barcelona sa...

Fast jag skämtar inte. Nej, jag är inte svartsjuk. Min man är en hyvens kille, jag skulle unna honom ett vårhångel med någon söt brud på playan i Ibiza. Efter 19 års trohet är han värd det. Faktiskt. Fast han behöver inte prata med mig om det efteråt. Jag vill inget veta.

Och jag tror samtidigt på livslång kärlek. Ja, jag förstår att jag provocerar.