fredag 26 augusti 2011

Min mamma.

Min fina mamma är nere från Örnsköldsvik här hos brorsan i Göteborg och jag blir hel av att träffa henne. Vi står varandra väldigt nära, trots att vi bara bott tillsammans fram till att jag fyllde 6 år.

3 kommentarer:

Louise sa...

Du har nämnt det förut. Får man fråga varför? Håller på med en artikel om just skilsmässa och närmare bestämt vilken förälder barn hamnar med och hur det ser ut i olika länder (tex i Svea ofta 50/50, i USA ofta med mamma nästan 100% - pappa får helger). TIttar också på hur det förändrat sig under åren. Det skulle vara guld värt. Tack. Och grattis på bröllopsdagen.

Maria Agrell, Barcelona sa...

Då i slutet av 70-talet var det vanligt att den ena föräldern fick ensam vårdnad. Mina föräldrar bestämde gemensamt att det skulle vara pappa och bodde därefter i olika städer. I vårt fall tycker jag att det var ett bra beslut. Maila mig på maria(at)agrell.com om du vill fråga några detaljer.

Anonym sa...

Hej gumman, så roligt att träffa er. I kväll äter vi kräftor, och i morgon ses vi igen. Hoppas ni haft det gott på Marstrand! Puss, puss från mamma.Vi ses!