lördag 20 augusti 2011

Skövde.

Jag har hängt på Skövde flygplats idag. Där har det varit bilträff för raggarna i bygden. Sprit i bakluckan och cruising. Jag är kär i gamla amerikanska bilar. Så snygga. Vill helst äga en Buick. Mitt uppdrag är att skapa en berättelse med bilder. Man bygger upp det som ett fotbollslag. Det ska finnas både backar, forwards och en stabil mittfältare. Viktigt med tempot.

3 kommentarer:

Lotta sa...

Hej!
Har läst din blogg ett ganska bra tag nu. Men har nog varit lite dålig på att lämna kommentarer. Men jag går efter mottot bättre sent än aldrig och när jag läste att du var i mina trakter kunde jag inte låta bli. :) Låter som en spännande fotokurs du har gått på. Ska bli kul att se lite mer av bilderna du producerat.
//Lotta ifrån Skövde

Maria Agrell, Barcelona sa...

Hej Lotta. Tack för din kommentar. Några av bilderna har jag länkat till. Klicka gärna. Jag ska vinka när jag strax åker in till Skövde.

Lotta sa...

Var inne och kikade på bilderna! Gillade dom, och historien de berättade. Härliga färger i dom. Vad använder du för kamera? Själv kör jag Nikon. :) Hoppas att du har trivts här.