onsdag 14 september 2011

Snart 40.

Den 1/10 blir jag vuxen på riktigt. Mitt ego-soundtrack: Blondie – Maria

30 kommentarer:

Lovisa sa...

Vackra, fina du<3 Ser inte en dag äldre ut än 23...Puss

Anna sa...

Hallå, vart har du tagit vägen? Saknar ditt bloggande.

Maria Agrell, Barcelona sa...

Tack. Mitt bloggande vilar lite just nu. Kanske bara någon dag. Vet inte. Försöker fokusera energi på några projekt och i bästa fall får jag mer kraft om jag koncentrerar mig inåt en stund :-)

Anonym sa...

Sorgligt, en hel vecka utan insyn i ditt liv!
Maria C

Maria Agrell, Barcelona sa...

Hej Maria,

Tack för tanke. Jag testar var mitt liv tar vägen om jag inte bloggar och delar varje tanke samtidigt som den tänks...

Fast än så länge är allt som vanligt. Förutom att min kamera är trasig och jag måste köpa ny. Kram.

Jessica S. sa...

Grattis i förskott vackraste!

Maria Agrell, Barcelona sa...

Tack Jessica. Den 1 oktober är det no more thirty something...

Anders B sa...

Saknar dig!

Anonym sa...

Jag har gått in på bloggen nu flera dagar i rad för att läsa om vad som händer i ditt liv men ingen uppdatering så långt ögat når. Jag förstår om det är jobbigt att varje dag roa oss läsare men jag hoppas du tar upp bloggandet igen.

Maria Agrell, Barcelona sa...

Tack, bloggande har aldrig någonsin varit jobbigt. Jag har älskat det. Som en förlängd del av mig. I över 5 år. Är dock nyfiken på att se vad som händer med dagarna när jag bryter en vana. Vill utforska det. Oklart hur länge. Reflekterar också kring det privata samtalet i det offentliga rummet. Om jag vill vara en del av det eller inte. Och i vilken utsträckning. Jag vet inte ännu själv om detta är en paus eller ett avslut. Sol på er!

Anonym sa...

Hej Maria, jag är i hudik lver veckoslutet. Vad får jag inte missa? Har aldrig varit här förr? Passa på att ge "byn" lite reklam. :)

Maria Agrell, Barcelona sa...

Om jag vore där skulle jag äta Hogges fisksoppa på hans nya restaurang i Centrumhuset, promenera kärleksstigen med någon kompis runt Lillfjärden och åka ut till Hölick och grilla korv med min familj. Barnen skulle få leka på Mulle Meck någon dag också. Vid Möljen skulle jag ta en glass om jag vore turist. Ha en trevlig helg.

Carin sa...

Saknar dig! Även om du förstås måste få lov att hålla dina tankar för dig själv när andan faller på :) Kram

Maria Agrell, Barcelona sa...

Tack Carin. Ja, det känns ovant för mig också. Hard core avvänjning... Fast bra. Mycket bra. Du och jag får "umgås" via Facebook istället :-) Kram.

Anonym sa...

Menar du allvar med att sluta blogga? Kom tillbaka!

Anonym sa...

Maria, nu får du snart blogga igen. Saknar dina inlägg.
Kram
Jossan

Maria Agrell, Barcelona sa...

Tack Jossan, jag å andra sidan känner mig bloggmätt. Vill hålla mitt liv för mig själv just nu... Däremot skulle jag gärna apa efter dig... Grymt coolt med din nya bok! Artikeln i DI var ju dessutom hur stor som helst. Å ball bild! Vilken grej. Du inspirerar mig. Kram.

Anonym sa...

Tack söta. Men jag tycker att det är trist att inte få läsa om ditt liv till morgonkaffet.
Hoppas att du får nya krafter när du är 40.
Kram
Jossan

Anna sa...

Jag har följt dig nästan varje dag i flera år. Känns tomt att inte dela din vardag och dina tankar längre. Hoppas att allt är bra och tack för att du delat med dig den tid som varit.

Anonym sa...

Bryr mig inte vad som händer i ditt liv, men det är roligt att se alla bilder du tar. Fester, kalas. barnbarn, dotter och måg

Anna-Karin W. sa...

Fyller du inte 40 år imorgon? Den 1 oktober? Grattis i förskott. Ha det gott.

Anonym sa...

GRATTIS på din födelsedag.Hoppas du får en trevlig fest i kväll.
Vore roligt om du visade lite bilder från den. HIP HIP hurra.

Maria Agrell, Barcelona sa...

Tack. Jo, det var min födelsedag igår. Kanske min bästa någonsin. Kände mig oerhört uppvaktad. Bortskämd. Fast bilderna behåller jag för mig själv. Nytt kapitel i mitt liv nu. Har ett skriande behov av att hålla det privata privat. Åtminstone i den här fasen i mitt liv. Kovändning kan man säga. Förvånad själv. Återkommer säkert framöver. I någon form. Kram.

Anonym sa...

Saknar att läsa din blogg!/Tina

Anonym sa...

Suck.. ingen uppdatering idag heller. :-(

Maria Agrell, Barcelona sa...

Känns fint att mina texter är saknade. Jag gillar inte att göra någon besviken, men just nu lyssnar jag mycket inåt. Kanske är det 40-års mognaden som gjort att jag fått större integritet och vill behålla mer av mig för mig själv och hellre ha en 1 till 1 dialog med människor i mitt liv.

Fast min vardag är i övrigt som den brukar. Jag funderar på samma ämnen, träffar många människor, myser med mina barn, min make reser som vanligt, den här veckan är han i USA, jag jobbar och tar mina dagliga strandpromenader. Så inget nytt under solen...

Ni får scrolla bakåt i tiden och tänka att det är ungefär samma saker som händer nu som då. Ta hand om er!

Jocke sa...

"Din vardag som den brukar"... Du gör ju alltid olika saker, det har varit det roliga med din blogg... att man aldrig i förväg vet vad som händer.

Jag saknar också dina fina bilder.

Anonym sa...

Jag saknar dig.

Maria Agrell, Barcelona sa...

Jocke, roligt att du saknar mina bilder. Jag plåtar fortfarande. Och kanske är det så att det konstanta med min vardag är att den varierar. Har några roliga resor framför mig och det känns ovant att inte blogga om det. Fast skönt med en liten högre vägg mellan mig och världen utanför. Ibland behöver man det. Även om jag också saknar att skriva av mig varje dag och få feedback på det. Nu är det papper och penna som gäller. Old School :-)

Anonym sa...

Marie, kommer det ett sista "tack för mig inlägg" så man kan ta bort bloggen för gott från ens favoriter i IE eller ska man låta den ligga kvar och med jämna mellanrum gå in och kika om du mot förmodan skrivit något?