onsdag 20 december 2006

The show must go on.

Det är julavslutning på skolan idag. Sång och dans-uppträdande antar jag. Max hostade djupt halva natten och har ont i ena örat. En riktig jobbig förkylning alltså. Vi ringer fröken för att berätta att Max är sjuk.

Fast Spanien är inte som Sverige.

Fröken säger något i stil med; ok, han verkar ha öroninflammation. Men han måste komma hit en halvtimme före showen så att han hinner byta om till föreställningen kl. 15.30. De har övat jättemycket och Max behövs. Ge honom en aspirin en timme innan och försök vara här. Ni kommer att gilla julföreställningen.

Jaha ja. Mina väninnor i Sverige beklagar sig över att så fort dagisfröken ser en snorkråka i näsan (nästan) så måste man hämta hem ungen för att inte smitta ner de andra. Nu snackar vi några dagar kvar till jul och de tjatar in min sjuka son till skolan. Undras varför spanjorer knaprar mest pencillin i Europa typ...

1 kommentar:

Anonym sa...

Det verkar ju konstigt! I Nederlaenderna t ex aer det survival of the fittest som gaeller, dvs du gaar dit aeven om du aer bus-sjuk!
Men i detta fall har du vael sjaelv beslutande raett som foeraelder!!! Staa paa dig och tack igen foer kul och intressant blog!
Aasa