tisdag 13 september 2011

Utställning...

Sex av mina gatubilder ska visst ställas ut på Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) från den 22 september till 23 oktober 2011. Utställningen heter Barcelona: 2000-2010. De blev uttagna i en tävling av någon som sett dem på Flickr och idag fick jag ett mail att jag är en av finalisterna. Antar att det är digitalt. Man kan tydligen vinna också, men de andra bilderna är mycket bättre. Det ser jag själv. Men ändå. Klart jag ska dit på invigningen torsdag den 22 september kl. 19.30 när de utser de 10 vinnarna. Måste fixa barnvakt för maken är i London då.

Som jag förstår det har 4296 bilder skickats in av 604 fotografer. De har valt ut ungefär 250 finalbilder, varav 6 är mina. Det finns 10 olika tävlingskategorier: Political and social events, Barcelona by night, Industrial spaces, Work places, Emblematic premises (shops, bars, etc.), Museums, Beaches, Urban remodelling, Transports and Street life.

De valde bilderna Pippi Longstocking, Made my day, Girls and boy, On the head x 2, Tanning the white parts och Notarius Publicus.

Meddelandet (som jag fick 6 gånger för 6 olika bilder)...

5 kommentarer:

Anonym sa...

Cool Maria. Dina bilder är helt underbara, du har verkligen en ovanlig talang tycker jag. Fotot med notaren-farbrorn och maken är fantastisk. Tunnelbanebilden ocksá.
Fortsätt med det!
Saknar dig!
Kram Lena

Anonym sa...

Du är bra, roligt att det uppmärksammas också!

Maria C

Anonym sa...

Grattis! Jag fick mig ett gott skratt av mannen med den exceptionella solbrännan. Varför inte lika gärna ta av sig? :P

/Katarina

Maria Agrell, Barcelona sa...

TACK snälla. Just nu har jag helt tappat drivet, så det är bra att jag puttas framåt lite.

anneliestankar sa...

Shit vad kul!!!! Det är så spännande att få ställa ut sina bilder :-) Grattis!! Önskar jag hade tillfälle att åka till barcelona och se utställningen...