onsdag 19 juli 2006

Bovallstrand – Shanghai

Några mil söderut träffar vi våra goda vänner från Barcelona. De flyttar snart till Shanghai och vi möts i deras älskade Bovallstrand. Ramon vann sin tennismatch i klubb-turneringen. Efteråt njöt vi av grillade fiskspett och kylt rosévin i trädgården. Det vita trähuset har en fantastisk utsikt över det glittrande havet med doftande rosor i trädgården. Kan det bli mer pittoreskt?

Dök från klipporna ner i havet. Drack kaffe med mjölk på bergshällen i strålande sol. Max cyklar med flickorna. Ikväll lyssnar vi på Ågrens kapell på restaurangen Bryggcafét. Imorgon vill barnen fiska krabbor. Vilken lyx att kan hälsa på vänner i denna idyll. Nästa gång ses vi kanske i Shanghai, Barcelona eller här på Västkusten igen.

Kan inte sluta förundras över vilken fantastisk sommar det har varit. Sol och över 25 grader nästan varje dag som vi har varit i Sverige.

Tack Malin & Ramon, Agnes och Nora för att vi får bo i ert sommarparadis.

4 kommentarer:

The Hanssons sa...

Hej du

är återigen här och ser hur det går för er på svensk semestern. rolig läsning önskar att vi kunde ta en avstickare till sverige på sommaren...men vi får nöja oss med julen.
ha det gott

Anonym sa...

Vilka otroligt härligt bilder du har på din blogg! (Har jag sagt det förut kanske?)

Maria Agrell, Barcelona sa...

TACK!

Jag gillar att fotografera.

Försöker fånga varje dag i sommar med en beskrivande bild.

Anonym sa...

Here are some links that I believe will be interested