fredag 27 juni 2008

Jaaaaaaaaaaaaaa.

Ser semifinalen på restaurang PA & Co. Skriker och applåder hysteriskt när Spanien spöar Ryssland med 3-0 och går vidare till EM-final.

Idag har jag köpt rödgula matchtröjor till ungarna på Hötorget. Vi blir väl de enda som kommer att heja på Spanien i Barcelona på söndagkväll. Katalanerna verkar vägra. Ingen på mitt jobb bryr sig överhuvudet. De hejar bara på Barça. Konstigt det där.

4 kommentarer:

Inkan© sa...

haha! Här är vi i alla fall några som kommer att heja på Spanien!

Monica sa...

Fast, jag tror inte generellt att länder är så extremt patriotriska som sverige (förutom andra småländer som norge, danmark, finland och kanske några nya östländer...)?

Inte vet jag om hela, hela frankrike kokar om frankrike skulle vinna fotbolls-vm? jag menar, sverige skulle vara så pösigt av otrolig stolthet att oj...

Elin sa...

Nu tror jag att du generaliserar en del,min karl är fanatisk barcafan men háller även stenhárt pá La selection.Här i mitt barrio firas det en del när Spanien vinner.

Erik Wirdheim sa...

Vad katalaner retar sig på är att det spanska landslaget alltid har varit så upphaussat trots att det historiskt inte har åstadkommit särskilt mycket. Vi minns ju alla själva VM i Tyskland för två år sedan.

I år tror jag faktiskt att landslaget håller på att vinna också många katalaners intresse. Visca Espanya!