fredag 1 april 2011

Slösa & Spara resonerar.

Kortsiktig familjeekonomi är roligt så länge det varar... År 2012 måste jag nog leva på vatten och bröd. Lika bra att passa på att roa sig innan dess.

3 kommentarer:

Johanna sa...

Maria! Jag behöver hjälp! Jag och min katalanske pojkvänska ska till stockholm under 2 dagar i påsk och skulle behöva tips på vart man skall bo. Bueno, bonito, barato? Vilken stadsdel skall man bo i?? Herregud, jag är turist i mitt eget land och vet inte vad jag skall söka efter. Vart visar Stockholm sin vackraste sida? Tack för en kanonblogg! Kram!

Maria Agrell, Barcelona sa...

Jag brukar söka hotell på hotels.com när jag inte bor hos kompisar. Några hotell jag brukar hamna på är Clas på hörnet, Hotel Riddargatan, Scandic eller Mornington. Det är dock aldrig riktigt billigt att bo i Stockholm tycker jag... Jag bodde tidigare på Riddargatan och känner mig mest hemma på Ö-malm, men jag vet inte om jag tycker det är särskilt mysigt egentligen. Bor helst där för att det är nära hem från allt.

Anonym sa...

Johanna: Jag var i Stockholm med min katalanska pojkvän =) i augusti, och vi bodde på Freys Hotel, det var inte supersuperbilligt men värt varenda slant, det är ett så himla mysigt hotell! Rummet var litet men jättemysigt med en liten nallebjörn på sängen, och lobbyn superfin med gamla fina fåtöljer. Jättegod frukost. Läget är också jättebra (vid Centralen), centralt men på en liten sidogata så att inte trafiken störde. På deras hemsida får man dom bästa erbjudandena tycker jag.
Min pojkvän gillade Gamla Stan, området kring Biblioteksgatan, alla caféer och att alla affärer är öppna på söndagar..! =)