onsdag 5 december 2007

Interaktion sökes.

Nä, men nu blev det ensamt. Nu har jag ju fått upp ångan igen och skriver för glatta livet, men åh, vad jag saknar era kommentarer.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, du är inte ensam. Jag läser varje dag och visst är det kul med kommentarer, så här får du en. Förstår att det är kämpigt med sjuka småbarn, men du gjorde rätt i vara hemma hos lille Ted. Jag skriver också flitigt nu, men kommentarerna haglar inte precis. Kanske ointressant det jag skriver om - vem vet.

Patri sa...

Ville bara säga:
Krya på dig Ted :)

och så tycker jag att dubbelhaka är gullig på en bebis jag med :)

Anette sa...

Kanske ska besvara de kommentarer du får? Kanske ge kommentarer själv? Men det verkar dött överhuvudtaget med kommentarer, men här har du min andra för dagen :)

KARLAVAGNEN sa...

Jag har likadant på min blogg. Man vänjer sig. Tror folk använder bloggen lite som en dagstidning,man går in och kollar det senaste liksom.

Maria Agrell, Barcelona sa...

Tack Bibchen, Patri, Karlavagnen och Anette.

Anette; själv brukar jag faktiskt nästan alltid kommentera de bloggar jag besöker, men jag läser inte så många.

Anonym sa...

Hej! Hâller mig uppdaterad pâ din och ett antal andra utlandssvenskars bloggar, tycker det är intressant att läsa om andra i samma situation som en själv. Jag brukar kommentera pâ andra bloggar, gjorde det här oxâ ett par ggr i början, men dâ antingen "registrerades" inte kommentaren, eller sâ gjorde den det men utan svar frân dig. Och dâ ledsnade jag. Vill man ha kommentarer fâr man nog vara lite inbjudande själv, o svara pâ de kommentarer man fâr.