fredag 28 december 2007

Touchdown Barcelona.

Vi hade med oss 8 incheckade resväskor + 4 handbagage + 2 barn på flyget. Alla julklappar, tio paket välling och grejer från förrådet åkte med tillbaka till Barcelona.

Efter bebisgråt och vilda barnlekar på denna blott tre timmar korta flygningen börjar jag gruva mig inför Kina-resan...fram och tillbaka!

Nu: packa upp - tvätta - laga - packa ner igen.

Imorgon åker vi till Andorra. Skidåkning och skåla in det nya året med familjen Victoria.

5 kommentarer:

la linda sa...

låter som en underbar julledighet både för er och barnen. ha ett trevligt nyår!!

acagirl sa...

Skulle inte du bojkotta Sterling... ;)

Maria Agrell, Barcelona sa...

Skulle jag? Har jag skrivit det?

Jag blev säkert sur för att behöva betala för övervikt, men nu är det så fantastiskt att man redan innan kan betala för extra bagage. Billigt.

Alla vi fyra fick ha med två väskor var på 20 kilo för 6 Euro per person.

acagirl sa...

Ah ok, hmm jag har för mig att jag läste det på din blogg...men jag hörde också nyss att de ändrat på sina regler angående bagage...jag behövde aldrig bojkotta det, har alltid hittat billigare biljetter med SAS hem från Barcelona, väldigt konstigt med tanke på att sterling ska vara lågpris, men nu ska de börja flyga till Malmö så jag hoppas på billigare biljetter där! Hoppas ni får det bra i Andorra, skidåkningen är jättebra där!

Monica sa...

Tänk, det enda som Nils har spottat, fräst och vägrat äta har varit svensk välling! (och ändà har han bara ätit ekologisk sockerfri härnere, men det var omöjligt att fâ i honom vattenblandad välling. Jag kunde fâ i honom lite om jag blandade den svenska vällingen med mjölk....) Sâ - det har man iallafall sluppit släpa! Nu undrar jag - menar du tvâ väskor A 20 kg per person, för 6 eur totalt??? Eller 6 eur per person? Eller 6 eur per 20-kgsväska?

ps - det var Viktoria som ville bojkotta sterling, men när de börjar med malmö vacklar hon, tror jag :-)