lördag 8 december 2007

Kan någon sakta farten tack.

Jag har vänner som tycker att jag har mycket energi. Det har jag svårt att förstå.

I min familj är jag som snigeln bland tre duracellkaniner med turbo installerat. Min man snurrar runt som en virvelvind med hundra projekt i luften varav han tappar bort framför allt sina saker - och barnen är likadana. Själv försöker jag fånga upp det som far runt i vinden.

Men jag lyckas sådär.

3 kommentarer:

la linda sa...

du är företagssam maria, många ser nog det som någon med galet mycket energi. och det ligger ju något i det. krävs en del energi för att vara egenföretagare, bra mamma och maka!

Maria Agrell, Barcelona sa...

Tack Linda. Jo, det är sant. Jag gör en del grejer. Men jag sitter ofta bara framför datorn och snurrar runt också.

Och framför allt i relation till dessa tre vilda pojkar (maken inkluderar) så är jag lugn som en filbunke (förutom att jag kan bli argast av oss alla...) och försöker febrilt att få familjen att lugna sig lite emellanåt och inte bara köra på med nya projekt hela tiden.

Idag är en sådan dag. Maken och sonen åkte upp till Pyrenéerna för att åka skidor. Jag valde att stanna hemma och softa med lilla bebisen.

Möjligtvis är jag lite tråkigare än alla andra också, men min kropp orkar inte vara igång dagarna i ända. Jag behöver "ställtid" som Bodil Jönsson brukar prata om i sina böcker.

Anonym sa...

Undrar just var "maken" har ärvt sin energi ifrån????