fredag 16 oktober 2009

Helgplaner?

I eftermiddag åker maken iväg. Till ett hotell på Costa Brava. Han ska plugga i dagarna tre och cykla i bergen. Han har någon MBA-tenta. En sådan jobbigt ambitiös make. Själv ska jag nog göra ingenting i helgen. Leka med barnen och kanske träffa någon kompis.

Nu är jag nyfiken på vad Du ska göra?

Era kommentarer får hålla mig sällskap.

6 kommentarer:

Annika sa...

Jo du. Jag ska träffa min psykiskt sjuka ex-kille (a.k.a mannen i mitt liv) och försöka bygga upp oss på nytt. Jag går visst en spännande helg til mötes.

Patri sa...

Jag ska en hektiskt helg ( om man jamför den våran vanliga lördag-söndag: vakna sen.. slappa i soffan och kollar på serier eller film tills vi somnar .. så jävla skönt!)
Imorn ska vi utanför bcn och hälsa min flickväns kompis som ska få barn snart... på söndag ska vi till en annan kompis som också bor utanför bcn på grillfest... i mellan ska jag försöka tvätta och baka kanelbullar :)

Emőke sa...

Hej Maria,

Min sambo är i Ungern för 3 veckor (vi är från Ungern), så jag har avslappnade vardagar och helger, med vår kattunge, Hampus :-)

Jag tror att jag ska läsa - om vädret blir fortfarande så ledsen - och skriva i bloggen (som är på ungerska, tyvärr). Och kanske titta på DVD - jag har köpt ca. 60 filmer från Hemmakväll - jag kunde ha 5 stycken för bara 100 kronor! Och jag fyndade jättebra titlar...

Ha en trevlig helg :-)
Emöke (från Malmö)

Unknown sa...

Jag ska vara glad över min första lediga helg här i Barcelona! Hoppas det blir varmare än det var idag!

Annelie sa...

Jag flyger ned till Barcleona i morgon bitti, kommer på i Calella och på söndag ska vi in till Barcelona och göra stan... måndag blir det Montserrat och tisdag Girona...

Har ni kallt nu?

Stina sa...

Min helg kommer ägnas åt att planera vår kommande jorden-runt-resa. Mycket att tänka på! Sen blir det fest med tjejkompisarna! Klackarna på och dans hela natten hoppas jag =)