tisdag 9 juni 2009

Nu pratar vi om någonting annat istället.


Om ni tittar noga kan ni se att lillen har den gula svenska fotbollsdräkten under Barcas. Han vägrar välja utan vill ha på sig flera samtidigt.

I sommar ska Ted börja potträna. Som förberedelse köpte jag igår en stor förpackning med kalsonger på Disneybutiken. Det var kallingar med bilder från Cars, Bolt, Superhjältarna, Toys Story etc. Lillen ville inte välja, så när vi gick iväg till innegården hade han på sig 7 olika kalsonger - ovanpå blöjan - under badbyxorna.

Naturligtvis kunde jag ha ägnat några skrikiga minuter åt att säga nej, men egentligen, varför då? Det är ju kul med knäppa barngrejer.

2 kommentarer:

Annelie sa...

helt rätt inställning tycker jag att du har som mamma. Han kommer själv upptäcka att det nog blir både varmt och obekvämt, men han har fått välja själv! Gounge du har :-) Min yngsta sov med sina nya skor... efter halva natten vaknade han och tog av sig dem....
Man får vara smart och välja sina fajter :-)

Magdalena sa...

Precis. Vad bråkar man om egentligen? Måste man alltid säga nej nej nej för sjuttonde gången? Barnen blir inte bortskämda och du blir inte en sämre mamma av att låta dem ha 7 par kallingar, sova med skor eller gå till dagis med askungen utstyrsel under overallen. Det är bara kärlek.