måndag 22 juni 2009

Hjälp mig.

Maken fyller 40 nästa vecka. Hade köpt en resa till San Francisco i present, men tyvärr var vi tvungna att avboka resan i sista sekund. Vad ska jag nu hitta på? En tapetvägg med en bild på mig? Eh, nä, kanske inte.

Ibland handlar vi varken presenter eller julklappar till varandra. Om vi inte hittar något speciellt. Jag tror inte det här är ett sådant tillfälle. Gåva kräves. Idéer?

2 kommentarer:

Sara sa...

Svårt. Men om det är tidsbrist det handlar om så kanske en "minibreak", med lyxigt hotell i narheten, med spa, massage och god middag. En klassiker, men alltid uppskattat!

Jossan sa...

Gör en dikttavla. Skriv ihop något fint om er två och välj sedan ut en (eller flera) bra bild(er) på er. Photoshoppa ihop det snyggt och rama in. Perfekt.

Jag har inte läst din blogg tidigare, så jag vet inte hur pass pryd du är. Men förra gången min sambo fyllde år fick han ett runkalbum av mig. Det låter så bisarrt, men det behöver det inte vara. Det finns verkligen inga krav på titta-upp-i-livmodern-bilder bara för att man kallar det runkalbum.

Jag tog helt sonika och kastade kläderna, riggade bakgrunden och fotade en jädra massa. Sen skrev jag ut bilderna och klistrade in dem i ett snyggt album med svarta ark. Sedan pimpade jag framsidan med en stor bild och en massa fjädrar. Hur läckert som helst :-)

..och jädrigt uppskattat.

Sambon fyller år nästa vecka igen, och jag vet inte inte hur jag ska toppa förra årets present bara...