onsdag 20 juni 2007

Gör mig glad.

Jag vet inte om jag sagt det, men jag blir alltid glad när jag får en hälsning av dig som råkar läsa min blogg.

Tryck på "comments", skriv en rad eller typ bara "hej från mig" och kryssa sedan i rutan "övrigt" där du fyller i ditt namn. Därefter ett klick på den orangea knappen "publicera".

Tackar allra ödmjukast på förhand.

11 kommentarer:

Anonym sa...

YO! (H)

Anonym sa...

Javisst blir det en extra krydda, när någon som läser också kommenterar. Nu far vi till Skåne, och det blir bloggläsning på fredagar på biblioteket i Skanör. Ha en skön sommar! Vi ses snart.
Kram farmor och farfar

Unknown sa...

hej!
jag började läsa din blogg för ett tag sedan när jag sökte ef svenskar som bloggade fr bcn då jag själv bott där under två år 2000-2002. din blogg är supermysig och dina pojkar är så söta! kommer även fr sundsvall så inlägget om återträffen i hudik gav mig ett extra leende. hoppas ni får en underbar sommar nere på playan!/josefin

Anonym sa...

Gillar din blogg kalasmycket! Tittar in varje dag och kollar av vad du har för dig i vackra Barcelona! tack för titten!

Anonym sa...

Hej Maria, varje dag läser jag vad du skriver och så brottas jag lite på om jag ska komma iväg till er fest. Man vet aldrig. Puss från Mårten

Anonym sa...

Eller rättare sagt brottas jag väl med tanken på om jag ska komma iväg. Ibland går det lite fort. Puss igen!

Chrystal sa...

Eh, hej? :)

Anonym sa...

Hola nena, och tack for att du skrev har pa din blogg nar jag var hemma i Sverige ett halvar och saknade Barcelona sa att jag ibland bara ville lagga mig ner och sova tills jag var tillbaka. Nu ar jag har i Barcelona igen, och livet ar underbart. Fast bloggen kan jag inte sluta lasa anda, trots att jag numera far min dagliga dos av Barcelona.

Maria Agrell, Barcelona sa...

Nä men hej Mårten. Brukar du titta in här? Det visste inte jag. Vad roligt! Jag har saknat dig i den verkliga världen. Verkligen. Hoppas du kan komma på festen. Eller att vi kan ses nästa gång jag är i Stockholm. Puss.

Och TACK alla ni andra som skrivit en hälsning. Jag blir sååååååååå glad när jag märker att det finns människor som besöker min blogg, läser mina texter och tittar på mina bilder. Kram.

Anonym sa...

men hmm. jag som trodde att min kommentar kommit fram! men det verkar inte så! jag tittar i alla fall in här ofta och tycker det är jättekul att läsa om nån som har ett så annorlunda liv mot mitt. allt du sysslar med inspirerar! /felicia

Basilika sa...

Hej fran London!
Hudik bilderna gjorde mig alldeles varm & glad for halva slakten ar fran Halsingland och sommar dar ar sa mycket barndomsminne!
Kram